EKSING Insight

Rosi Eksing fra Eksing Insight har stiftet Eksing Insight.  Hendes spidskompetence er at lave forløb og processer der udvikler individer og grupper. Hun har indsigt i udvikling og forandring, er nysgerrig, kompetent og erfaren.

Indsigt i ledelse, arbejdsmiljø og organisationsudvikling

Organisationer ER mennesker og Eksing Insights spidskompetence er at skabe læreprocesser, hvor individer og grupper udvikler og forandrer sig.

Eksing Insight er stiftet af Rosi Eksing.
Rosi har lang erfaring fra mange forskellige arbejdspladser som leder, konsulent, projektleder og helt almindelig medarbejder og tillidsrepræsentant i en større kommune.
En erfaring, der giver en indsigt i de vilkår og muligheder, der er på de fleste arbejdspladser i dag.

I hele sit arbejdsliv har Rosi været drevet af en stor nysgerrig til at lære nyt og gøre sig flere erfaringer om hvordan mennesker og organisationer flytter og udvikler sig.
En erfaring og viden som nu er tilgængelig i Eksing Insight.

Bred erfaring fra alle niveauer i en organisation

Leder, projektleder, proceskonsulent, udviklingskonsulent, medarbejder og tillidsrepræsentant.

Rosi har arbejdet på alle niveauer i en større organisation. Fra strategisk understøttelse af arbejdsmiljø og ledelsesudvikling i samarbejde med direktion og øverste samarbejdsorgan til selv at lede en arbejdsplads i en større om-organisering.
Dette giver hende den særlige indsigt, der skal til, for at kunne hjælpe organisationer med at komme i mål med deres ambitioner, hvad enten det drejer sig om arbejdsmiljørelaterede opgaver eller udvikling af organisationen.

Eksempler på erfaringer:

  • Personaleledelse.
  • Ledelse og implementering af nye tilgange og metoder.
  • Organisationsudvikling.
  • Design af trivselsundersøgelse og model for implementering i større kommune.
  • Design af ny form for ledelsesnetværk, facilitering af ledelsesnetværk.
  • Udvikling af oplæg og kurser indenfor arbejdsmiljø og trivsel for ledere og medarbejdere.
  • Ledelsesrådgivning og sparring ift udvikling og implementering af nye tiltag.
  • Design af kompetenceudviklingsforløb.
  • Planlægning og afholdelse af kurser ift. Arbejdsmiljø og pædagogisk udviklingsarbejde.

Se profil på Linkedin

Rosi Eksing har i en større kommune som konsulent, leder, projektleder og tillidsrepræsentant, hvisket har givet hende indsigt i personaleledelse, ledelse af forandringer, organisationsudvikling, trivselsmålinger implementering, trivselsundersøgelser

Anbefalinger

Pia Kronborg
Institutionsleder

Som konsulent bisidder Rosi Eksing en stor viden og erfaring, som hun kombinerer med nærvær, venlighed og en naturlig nysgerrighed. Dette betyder, at hun i sit virke og samarbejde, ubesværet og effektivt bidrager til både erkendelser, nye tanker og indsigt. Rosi Eksing formår både, at være i det nære og det fjerne i samme samtale og har derudover en naturlig autoritet og beundringsværdig autencitet.
Personlige kvaliteter som gør, at hun hurtigt skaber en bæredygtig og tillidsfuld kontakt, som skaber mulighed for forandringer og udvikling, både i individuelle sparrings samtaler og i gruppe processer.

Rosi Eksing bidrager altid positivt, løsningsfokuseret og med et smittende humør, også i komplekse og svære problemstillinger. Derudover ser og inddrager Rosi Eksing hele systemet og bevægelserne i systemet i opgave løsningen, hvilket hun gør med lethed og stor effekt for udbyttet.

Ragnhild Christensen
HR chef

Som konsulent mestrer Rosi både de planlagte forløb og dem, hvor improvisationens kunst pludselig er den vigtigste. Her står Rosis personlige autoritet virkelig stærkt.

Med et flot mix af faglige og personlige kompetencer er Rosi en værdsat sparringspartner for kolleger og samarbejdspartnere.

Jeppe Bøgh Andersen
Direktør for økonomi, HR, digtalisering og borgerservice

Rosi er stærk til alle typer procesforløb - særligt dem, som involverer organisationsudvikling og relationer i organisationer. Rosi har en sjælden kombination af forretningsforståelse, menneskeforståelse og effektivitet i sit arbejde. Rosi er desuden en fornøjelse at arbejde sammen med!